logo_baciu@2x

Casa Baciu

Un domeniu de poveste pentru familia ta

Domeniul de 10.000 mp este special creat pentru familia ta. Te poți reîntoarce în mijlocul tradițiilor autentice bucovinene. Casa bătrânească, casa din copac, crama îmbelșugată, stâna și iazul plin de pește sunt doar câteva din propunerile oferite de Casa Baciu familiilor cu copii ce își doresc petrecerea timpului liber în mijlocul naturii. Dorim ca fiecare clipă petrecută la noi să fie memorabilă, deoarece suntem îndrăgostiți de natură și de farmecul plaiurilor bucovinene. La Casa Baciu legătura cu tradițiile este puternică și poate fi simțită la fiecare pas. Te vei trezi într-un adevărat muzeu în aer liber al satului bucovinean.

Cazare

Pensiunea principală dispune de 6 camere duble standard, fiecare cameră având baie privată și terasă proprie, de unde puteți admira munții străjuiți de brazi falnici și râul Moldova care susură în surdină. 

Dotate cu paturi matrimoniale, camerele îmbină cu mult bun gust stilul tradițional al elementelor din lemn, cu elemente reinterpretate modern. 

Locația dispune și de 1 apartament cu două camere, perfect pentru familiile cu copii, care doresc un plus de spațiu.

Casa Alex

Preferata noastră, pentru ca poartă numele primului nepot al familiei. I se mai spune și căsuța din copac, iar în timp a devenit și preferata oaspeților noștri, pentru că oferă o doză de romantism în stil autentic.

Elementele vechi tradiționale și șemineul creează un loc intim. 

Din balcon priveliștea este încântătoare: o curte minunată plină de flori, un iaz și spații verzi cât vezi cu ochii.

Casa Băciței

O experiență cu adevărat autentică. Este casa bunicii și a fost construită acum 100 de ani. 

Această casuță înseamnă pur și simplu deconectare și întoarcere la origini. În interior vei regăsi atmosfera caldă a vieții simple, autentice, din care nu lipsește vatra tradițională care te va duce cu gândul la atmosfera caldă a vacanțelor petrecute la bunici. 

Și pentru că această casă este plină de viață, în mijlocul prispei bătrânești a crescut un copac.

Domeniul te încântă

La noi legătura cu natura este puternică și poate fi simțită la fiecare pas. Spațiile amenajate ca într-o poveste te îmbie să petreci cât mai mult timp aici, iar arhitectura tradițională este păstrată prin meritul meșterilor artizani locali. Bunătățile pe care vi le oferim sunt făcute cu ingrediente naturale din gospodăria noastră sau a consătenilor noștri, iar rețetele tradiționale pregătite de gospodinele locului vă vor încânta simțurile. Poți opta să savurezi gastronomia locală într-un mediu elegant, la restaurantul pensiunii și pe terasă, dar și în foișor sau la stâna amenajată pentru oaspeți. În schimb, pentru o experiență cu adevărat autentică nu trebuie să ratezi Crama Baciului și în special palinca cu schinduc. Este celebră printre oaspeții noștri, vei descoperi de ce?!

SPA & Relaxare

Fie că doriți să călăriți, să descoperiți împrejurimile plimbându-vă cu bicicleta, să pescuiți, să jucați fotbal, tenis, volei, ping pong, să vă legănați în hamac sau balansoar, sau să săriți pe trambulină, totul este posibil la Casa Baciu. 

În zilele de vară oaspeții noștri se pot bucura de piscina exterioară, iar dacă vremea mohorâtă nu vă îndeamnă să ieșiți afară, puteți să vă relaxați în ciubăr, la salină sau în sauna finlandeză. 

Nu lipsește nici sala pentru jocuri – Casa Măriucăi, paradisul copiilor.

Casa Baciu Fundu Moldovei

Căsuțe individuale

Restaurant / Cramă / Stână / Foișor / Terasă

Facilități