logo_baciu@2x

Casa Baciu Colacu

Lux și intimitate într-o locație privilegiată

Construită acolo unde natura se desfășoară în cea mai pură formă a sa, Casa Baciu Colacu te invită să petreci în tihnă o vacanță de vis. Situată la o altitudine de 1000m, înconjurată de brazi și poienițe, străbătută de pârâul Colacu cu apă rece ca gheața, această locație destinată adulților asigură intimitate și un confort de 5 stele oaspeților săi. Locația îmbină armonios confortul modern cu tradiția plaiurilor bucovinene.

Cazare

Cele 9 camere duble sunt extrem de spațioase și sunt amenajate cu stil pentru cei mai pretențioși oaspeți.

Dotate cu paturi matrimoniale, camerele îmbină stilul tradițional cu confortul modern, ce asigură o atmosferă caldă pentru o vacanță de neuitat.

În plus, locația dispune și de un apartament cu două camere, gândit pentru cei ce doresc intimitate și un plus de răsfăț.

Băi

Fiecare dormitor are propria sa baie privată. Unele băi dispun de cadă și cabină de duș, pentru o atmosferă cu adevărat reconfortantă.

A fost acordată atenție în egală măsură calității și esteticii, iar pardoseala încălzită din băi duce confortul la un alt nivel. 

Ai uitat ceva acasă? Nicio problemă, cu siguranță vei găsi în baia ta tot ce este necesar.

Locul te încântă

La noi legătura cu natura este puternică și poate fi simțită la fiecare pas. Spațiile amenajate ca într-o poveste te îmbie să petreci cât mai mult timp aici, iar arhitectura tradițională este păstrată prin meritul meșterilor artizani locali. Bunătățile pe care vi le oferim sunt făcute cu ingrediente naturale din gospodăria noastră sau a consătenilor noștri, iar rețetele tradiționale pregătite de gospodinele locului vă vor încânta simțurile. Poți opta să savurezi gastronomia locală într-un mediu elegant, la restaurantul pensiunii și pe terasă. Dar dacă îți dorești o experiență autentică îți recomandăm crama și foișorul. Apoi, te poți relaxa la căldura șemineului cu un pahar de vin.

SPA & Relaxare

După o zi activă, relaxați-vă în centrul SPA. Destindere pentru mușchi și minte, răsfăț al trupului. După sauna uscată sau umedă, poți citi o carte în salină sau la șemineu. Te poți bucura de un masaj și apoi de jacuzzi sau ciubăr.

Pentru cei curajoși avem baia vikingilor: un ceaun sub care arde focul. In plus, poți juca biliard sau ping-pong. Le avem pe toate, iar decorul este de poveste.

Casa Baciu Colacu

Restaurant / Cramă / Foișor / Terasă

Facilități