logo_baciu@2x

Conacul Baciu

Priveliști uluitoare în stil rafinat, dar tradițional

Conacul Baciu este locul perfect pentru relaxare, experiențe autentice și memorabile. Amplasat la poalele pădurii, în inima Bucovinei, păzit de un peisaj nebănuit de frumos, Conacul tronează asupra domeniului Baciu și adăpostește un suflet nemărginit care trăiește în inimile gazdelor. Locația te readuce aproape de tradiție, de căldura lemnului lucrat cu măiestrie de meșterii locali, iar mâncarea pregătită de gospodinele locului te va introduce într-un adevărat paradis culinar, în timp ce savurezi un superb apus.

Cazare

Pensiunea dispune de 11 camere duble, fiecare cameră având o particularitate aparte. 

Unele camere dispun de suprafețe generoase și canapele extensibile, în timp ce altele dispun de balcoane și priveliști superbe. 

Dotate cu paturi matrimoniale, camerele îmbină cu mult bun gust stilul tradițional al elementelor din lemn, cu elemente reinterpretate modern. 

În plus, locația dispune și de 2 apartamente cu câte două camere, perfecte pentru familiile cu copii, care doresc un plus de răsfăț.

Băi

Fiecare dormitor are propria sa baie privată. Unele băi dispun de cadă, altele de cabină de duș, iar pardoseala încălzită din băi duce confortul la un alt nivel.

A fost acordată atenție în egală măsură calității și esteticii. 

Ai uitat ceva acasă? Nicio problemă, cu siguranță vei găsi în baia ta tot ce este necesar.

Conacul te încântă

La noi legătura cu natura este puternică și poate fi simțită la fiecare pas. Spațiile amenajate ca într-o poveste te îmbie să petreci cât mai mult timp aici, iar arhitectura tradițională este păstrată prin meritul meșterilor artizani locali. Bunătățile pe care vi le oferim sunt făcute cu ingrediente naturale din gospodăria noastră sau a consătenilor noștri, iar rețetele tradiționale pregătite de gospodinele locului vă vor încânta simțurile. Poți opta să savurezi gastronomia locală într-un mediu elegant, la restaurantul pensiunii și pe terasă. Dar dacă îți dorești o experiență autentică îți recomandăm crama și foișorul.

SPA & Relaxare

După o zi activă, bucurați-vă de apus la vatra cu foc și apoi relaxați-vă în centrul SPA. După sauna uscată sau umedă, poți citi o carte în scaunul de masaj. Sau dacă îți dorești o experiență unică, îți recomandăm un masaj în salină. Pentru ca masajul la noi este un ritual aparte. 

În timp ce copiii se bălăcesc în piscina interioară încălzită, tu te poți bucura de jacuzzi. Iar pentru cei curajoși avem baia haiducilor: un ceaun sub care arde focul. In plus, poți juca biliard sau ping pong. La noi nu-ți lipsește nimic.

Conacul Baciului

Restaurant / Cramă / Foișor / Terasă

Facilități